Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Новият джеймсбондски Ролс Спектър

С дръзко отклонение от обичайната елегантност на...

Чарли Шийн лепнал ХИВ от свирка

отпечатай новината

03.12.2015 12:58 | Видян 1830 пъти

Чарли Шийн лепнал ХИВ от свирка

Бурна вечер с плеймейтка е причината Чарли Шийн да носи в кръвта си вируса ХИВ. Звездата призна за болестта си преди месец и хвърли в ужас целия шоубизнес. Десетки негови приятели се изследваха да не са лепнали вируса, а бившите му годеници се заканиха да го съдят, че ги е застрашавал с безразсъдното си поведение. Самият Чарли обаче е лепнал болестта от френски ласки.

Преди няколко години една от дистрибуторките на плът за актьора издаде, че той не само обичал жените да го задоволяват орално, но и сам носел наслада на партньорките си. Тя споделя, че била изненадана, когато на първата им среща го видяла да ближе най-интимното на известна по това време плеймейтка.
Заради това си поведение и пълната липса на заинтересованост в сексуалната си сигурност Чарли носи в кръвта си ХИВ вируса.

"Под въздействието на наркотици и много алкохол Шийн сваля дрехите и танцува с нож пред публика от платени порно звезди и приятели... Веднъж, когато наркотиците и алкохолът го замаяха, той случайно си сряза крака, което доведе до много кръв на масата, а накрая върху таблетите и компютъра му", разкрива асистентът Стив Хан.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !