Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Кичка съсипа мъжа си

отпечатай новината

03.12.2015 14:29 | Видян 4012 пъти

Кичка съсипа мъжа си

Кичка Бодурова съсипа мъжа си. Певицата, която от 25 години е омъжена за гърка Крис Зарпас направо го е състарила. От снажния преди години мъж не е останал и помен. Днес Крис е побелял, сбръчкан, съсухрен и на фона на модерната си жена изглежда много зле, пише „Всеки ден“. На 29 ноември Бодурова навърши 60 години, но продължава да младее и изглежда поне 10 години по-млада. До нея в същото време Крис изглежда тотално състарен и е като 75-годишен дядо.

„Благодаря за поздравите ви, благодаря за вашата подкрепа и комплименти, благодаря за приятелството, за годините заедно. Като казах годините—въобще не ми казвайте в коя десетилетка влизам и какви хапчета ще са ми нужни. Аз съм на 37 завинаги! Наздраве!“, написа бронзовата медалистка от „ВИП Брадър“. А до нея съпругът й изглежда невероятно състарен.

Естрадната певица признава, че гъркът я спечелил с търпение и голяма любов. А в същото време тя наистина го тормози. „Кичка е голяма командирка. Тормози горкия Крис, как няма да го съсипе и той да грохне така? Постоянно му нарежда нещо!“, коментират близки до бургазлийката.   

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !