Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Преслава разби сърцето на Джино

отпечатай новината

04.12.2015 09:36 | Видян 2567 пъти

Преслава разби сърцето на Джино

Преслава буквално е успяла да разбие сърцето на Джино. Бианкалана е влюбен във фолк дивата, но тя не му обръща внимание и го иска само като приятел. От обкръжението на победителя във „ВИП Брадър" издадоха пред Всеки ден, че той още в Къщата хлътнал по изпълнителката на „Аматьорка". Не знаел обаче как да й признае чувствата си.

Джино е симпатичен, възпитан, финансово добре подплатен и според хората, които познават Преслава, има добри шансове да се намърда до нея като гадже. „Тя е точно негов тип. Той си пада по такива мацки", коментираха близки до богаташа, който реши да остане в България, вместо да се върне в Америка, където живееше в продължение на години.

Въпреки всичко Преслава не му обръща внимание, поне засега. Откакто са излезли от Къщата, суетният мургавелко само търси поводи да е около най-актуалната ни фолк певица. Двамата демонстрират близост и в социалните мрежи, където имат много общи фотоси. Интересно е, че под тяхна обща снимка, качена на профила на Джино, има коментар, който гласи: „Джино, лови я за гадже, голяма двойка сте!". И коментарът е харесан от самия влюбен и гаснещ по добричлийката Бианкалана. Но не и от Преслава.

Самата тя признава, че има проблем с връзките, страх я е от обвързване и именно затова отказва да се отдаде на чувства. Предпочита да го играе „само приятели" и с това разбива сърцето на Бианкалана.

Богаташът не смеел да каже на усмихнатата изпълнителка, че е влюбен в нея, не само защото се притеснява, че ще го отреже, но и заради отношенията й със Станимир Гъмов, който му стана приятел. Зрителите на „ВИП Брадър" заподозряха, че привличането между фолк певицата и актьора е най-обикновена постановка, замислена от сценаристите, за да се прави рейтинг.

Според запознати с меркантилната природа на добричлийката не е възможно тя да се загледа по бедния като църковна мишка Станимир, който на всичкото отгоре има проблеми с алкохола. Въпреки това обаче Джино се притеснява, че ако е с Преслава, ще му забие нож в гърба. И това още повече го депресира.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !