Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

"Албена Михова искаше секс по 2 пъти на ден"

отпечатай новината

04.12.2015 10:58 | Видян 4516 пъти

Тежки дни в училище преживява синът на комедийната актриса Албена Михова - Мартин. Момчето е ученик в 9-и клас в столична гимназия и на тази чувствителна възраст е принудено да търпи жестоки подигравки за интимния живот на майка си, съобщава Уикенд.

Неотдавна Албена Михова се раздели с доста по-младия от нея рокаджия Тома, за да се обвърже с друг младок - футболиста на "Дъглас" Николай Колев.
"Мартин не иска да живее при майка си заради новото й гадже. Той вече настоява да излезе да живее на квартира или да бъде прибран от биологичния си баща - оператора Стефан Желанков", разкриват приятели на младежа.

Преди няколко месеца Албена и Тома изненадващо се разделиха. Според версията, разпространявана от него, той скъсал с актрисата, тъй като тя била ненаситна за секс и когато той започнал да отбива номера, бил заподозрян, че й кръшка.
"Тя ме караше да го правим понякога по 2 пъти на ден. Това наистина не се издържаше. Обвиняваше ме, че не я любя, защото се срещам с други жени - просто някакъв ад", жалвал се Тома пред свои приятели.

Чудно е колко време ще издържи на маратона новият млад любовник на Албена. На този етап, мачото смогвал на темперамента й.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !