Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Мара Отварачката смени силикона

отпечатай новината

04.12.2015 16:05 | Видян 6392 пъти

Мара Отварачката смени силикона

Фолк певицата Мария смени силикона и побърза да се похвали с новите придобивки.

Тя се пусна по оскъдно бельо на последното си участие, а новите й бомби буквално преливаха от него.
Скандалната изпълнителка гордо пъчеше цици пред феновете, затвърждавайки за пореден път славата си на изключителна палавница. Никой не би повярвал, че фолк звездата не вършее по цяла нощ из клубовете, а има съпруг и семейство.
Оскъдният дантелен сутиен, буквално стърчеше изпод и без това изрязания потник, изваждайки новите бомби на Мария на показ. И тъй като в заведението изглежда е било малко хладно за фолк звездата, на показ лъснаха и настръхналите й зърна.
Мара демонстрира новите си сочни форми пред камерите, като остави без думи немалка част от феновете. Доскоро тя го раздаваше примерна съпруга, но както се оказа далеч не е толкова хрисима.

Отварачлата се съблече изцяло в последния си клип, като не остави абсолютно нищо скрито от камерите. Преди това пък лъсна в изключително скандална фотосесия отново с цел реклама на един от проектите си, в който бе само по еротично бельо.

Подобно на повечето си колежки от бранша, миньончето си показва анатомията при всеки удобен случай. Като междувременно не пропусна и да налее няколко кубика допълнително.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !