Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Анистън на косъм да стане вдовица

отпечатай новината

07.12.2015 10:38 | Видян 1749 пъти

Анистън на косъм да стане вдовица

Джъстин Теру със сигурност ще запомни медения си месец и то не само заради красивите гледки и приятната компания. Актьорът, който се венча за Дженифър Анистън на тайна церемония през август, прекара първите си дни като семеен мъж с изгората си и приятели на Бора Бора.

По време на престоя си на екзотичното място, пресните съпрузи се бяха отдали на плажуване, разходки, водни спортове и много вкусна храна.

Теру не пропуснал и да изследва дъното на океана, но за малко да загуби живота си. Инструкторът на актьора не говорел добре английски и двамата се разбирали трудно. В даден момент Джъстин усетил, че нещо не е наред с кислородната му бутилка и останал почти без въздух. Той опитал да сигнализира на своя инструктор, но заради езиковата бариера мъжът не го разбрал и даже се отдалечил от него.

„Инструкторът се отдалечаваше от мен. Аз казах на моя приятел: „Пич, виж, нещо се случва с бутилката ми“, а той ми отговори: „О, Боже, ще умреш!“, разкри звездата в шоуто „Live With Kelly and Michael“.

„Слава богу, нашият гайд накрая реагира и извади резервен респиратор и го сложи в устата ми. После бях прикачен за този глупак, защото трябваше да плувам плътно до него, докато излезем от водата, тъй като нямах въздух. Бях бесен и го гледах през маската, мислейки си: „Ще го убия този!“, добави любимият на Дженифър.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !