Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Гей милионер преследва Ники Михайлов

отпечатай новината

08.12.2015 15:05 | Видян 2828 пъти

Гей милионер преследва Ники Михайлов

Футболната кариера на вратаря Ники Михайлов е зациклила здраво в Турция, но за сметка на това в личен план двуметровият левент продължава да е магнит за обожатели. Този път синът на шефа на БФС е попаднал в морските сънища не на някоя плеймейтка, а на достолепен бизнесмен от южната ни съседка, твърдят негови колеги от националния отбор.

Обожателят му се казва Бюлент Такке - прехвърлил шейсетака хотелиер от черноморския град Трабзон. Той се запознал с Ники покрай президента на настоящия му отбор "Мерсин".
От начало Ники не разбрал, че възрастният турчин си е паднал по него и в рамките на 2 седмици се срещнал с него 3-4 пъти, за обсъждат евентуален строеж на черноморски аквапарк.
Михайлов усетил, че нещо не е наред, когато Бюлент започнал откровено да се възхищава на мускулестото му тяло и дори си позволил да опипа прасеца му с нескрит копнеж. Нашият си глътнал езика, но се държал на положение, тъй като баровецът бил близък с благодетеля на "Мерсин".

Ники опитал да се измъкне от ситуацията елегантно, като разредил чуванията с Текке под предлог, че в момента урежда голяма сделка с недвижими имоти у нас.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !