Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Галена правила групов секс

отпечатай новината

08.12.2015 15:14 | Видян 6417 пъти

Галена правила групов секс

Галена често прави виртуален секс с мъжа си Галин. Фолк певицата, която нашумя първо с порно клипче, на което прави фелацио на гаджето си, е известна с това, че нищо в секса не й е чуждо.

От обкръжението на смядовката издадоха пред Всеки ден, че когато е на участие в другия край на България, тя пускала камерата и разчитала на въображението, за да задоволи нуждата на мъжа си от ласки. Фолк певицата сама е признавала, че е стигала до крайности в леглото. Тя била ненаситна и половинката й Галин не можел да й смогне. Именно затова често му кръшкала, а не защото не го обича.
"Галена е почти нимфоманка. Заради постоянните пътувания обаче тя няма ежедневен контакт с половинката си. Виртуалния секс ползват като спасение от изневерите, макар че понякога и той не е достатъчен", издават от обкръжението на певицата.

Говори се обаче, че смядовката била фенка и на виртуалния секс с непознати. Тя си харесвала някого в интернет и ако усетела, че са на една вълна, пристъпвала към действие. Била доволна, че това не крие опастност за здравето, пък и не го брояла за изневяра.

"Пробвака съм групов секс, но това не е за мен. Не обичам да ме питат дали размерът има значение. Няма какво да крия - харесвам големи и го правя в пози, в които нито един сантиметър не се губи", втрещи наскоро с отрковенията си брюнетката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !