Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Ирен Онтева пак наду бомбите

отпечатай новината

09.12.2015 16:47 | Видян 3102 пъти

Ирен Онтева пак наду бомбите

Топ моделката Ирен Онтева е поредната ВИП дама, която легна повторно пред скалпела заради недоволство от вече свършената от хирурзите работа.

Онтева бе сред първите българки, които се осмелиха, да увеличат бюстовете си със силиконови импланти, за които е известно, че също имат срок на годност. С годините гърдите на бившата половинка на Христо Сираков придобили странна форма и започнали сериозно да я притесняват, причинявайки й дискомфорт, особено когато се появявала по бански. Имплантите рязко слезли в долната част на бюста и той вече не изглеждал съразмерен. Именно този дефект наложил повторна операция, която да вкара моделката отново в топ форма.

Този път Ирен платила доста по-висока сума, защото държала на по-доброто качество и предварително се посъветвала с множество пластични хирурзи кое е най-доброто решение, съобщи Галерия. Освен това Онтева се чувствала и сериозно застрашена и комплексирана от огромния приток на нови лица в бранша, които стремглаво изместват ветеранките в модата, каквато е тя.

С ремонтираните форми манекенката се надявала отново да се превърне в едно от най-предпочитаните рекламни лица на различен вид артикули, като желанията й се сбъднали почти веднага след операцията. 40-годишната Ирен отново застанала пред обектива, за да рекламира скъпарска марка мебели с дългите си крака и подновеното си деколте.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !