Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Мадона в Париж: Няма да отстъпим пред страха!

отпечатай новината

10.12.2015 13:14 | Видян 1409 пъти

Мадона в Париж: Няма да отстъпим пред страха!

Няма да отстъпим пред страха. Това каза пред своята публика поп звездата Мадона по време на своя концерт от турнето "Rebel Heart Tour".

Тя почете жертвите на клането в зала "Батаклан" и на другите места във френската столица в нощта на 13 ноември.

"Мисля за това, което се случи преди почти един месец. Сърцето на Париж и сърцето на Франция бият в сърцето на всеки град", каза тя развълнувано на сцената на зала "Берси".

"Ние сме едно сърце и сърцето ни бие в унисон", каза още тя и добави, че "властта на любовта е по-силна от любовта към властта".

"Бях на 20 години, когато пристигнах в Париж и тук, в Париж, реших, че ще се занимавам с музика", припомни певицата, чийто последен концерт във френската столица бе през юли 2012 г. в зала "Олимпия". Загърната с френското знаме, Мадона запя "Марсилезата" заедно с публиката, която стана на крака.

След концерта си в зала "Берси" след полунощ певицата изнесе импровизиран акустичен мини-концерт пред няколко десетки души на площада на Републиката, където се намира мемориал на жертвите на атентатите. "Тя искаше да отдаде почит. Тя обожава Париж. Беше магическо. Няма да забравя никога това", каза нейният китарист Монти Питман.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !