Тарантино се отказа от последния си...

Рядко се случва обявен холивудски проект да бъде рязко...

Меган Фокс е неузнаваема без грим

Феновете на Меган Фокс бяха оставени да правят двойни...

Обвиниха Чарли Шийн в опит за убийство

отпечатай новината

11.12.2015 15:46 | Видян 1939 пъти

Обвиниха Чарли Шийн в опит за убийство

Мнозина се отдръпнаха от Чарли Шийн след признанието му за болестта, а бившата му годеница го даде на съд за това, че не й е казал, че е ХИВ-позитивен, рискувайки живота й и за това, че я заставил да направи аборт. Брет Роси обаче направи шокиращо признание в радиоефира на SiriusXM. Тя заяви, че Чарли готвел убийството на бившия ѝ съпруг Джонатан Рос.

„Аз не го взех насериозно, докато седмица след признанието му, че иска да убие съпруга, не прочетох SMS-разговор в телефона му, в който се уговаряше с приятел да проследят Джонатан. Двамата се координираха как да убият мъжа ми. Дискутираха как да го открият и Чарли попита: „Е, можеш ли да ми помогнеш да го премахнем? Той е проблем за мен, искам бившият ѝ мъж да изчезне“, разказва Роси.

След като Чарли разбрал, че тя знае, веднага я заплашил. „Каза ми, че ако някой потърси неговия приятел, двамата ще кажат, че аз съм измислила плана за убийство и че само аз ще гния в затвора, защото той има пари и власт“, допълва Брет.

Порно звездата разбира, че Шийн е бил сериозен в намеренията си, когато след седмица бившият ѝ показал кадри от охранителната камера в дома си, на които се вижда човек с маска и оръжие, който влязъл в дома му. Тя твърди, че актьорът много я ревнувал от екссъпруга ѝ и често я обвинявал, че му изневерява с него.

Източник:missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !