Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Веси Бонева и Стан Колев показват красотата на България

отпечатай новината

14.12.2015 13:57 | Видян 1664 пъти

Веси Бонева и Стан Колев показват красотата на България

На стилна промоция в центъра на София, Веси Бонева и Стан Колев представиха официално съвместния си проект "You Take My Breath Away", който буквално остави без дъх всички гости, като ги отведе до едно от райските кътчета на Земята –  феномена "Белоградчишки скали", където е заснет видеоклипа.

Кандидатът за 7-мото чудо на света вдъхнови с красивите си гледки Веси Бонева и Стан Колев, които си поставиха за цел чрез проекта света да разбере колко красива всъщност е България и по този начин да популяризират едни от най-красивите й кътчета, които оставят всеки един докоснал се до тях без дъх.
Голямата изненада по време на вечерта беше присъствието на Стан Колев, който се включи от студиото си в Маями, за да поздрави всички гости и направи първия по рода си Live Streaming Set.

За да поздравят Веси Бонева в навечерието на премиерата на "You Take My Breath Away" и студентският празник в Culture Beat Club с чаша от най-българското вино „Етно“ дойдоха Ненчо Балабанов, Вяра Атова, Момчил Атанасов, DJ Dian Solo от Deep Zone, Цецо Елвиса, Боби Ваклинов  и още много журналисти, приятели и почитатели.
"You Take My Breath Away" е по музика и аранжимент на Стан Колев, а текстът е дело на Веси Бонева. Режисьор на видеото е Радостин Събев - Шошо, красивите тоалети подбра стилистът Стоян Апостолов, а за прекрасния външен вид на певицата се погрижиха Пепа Стоянова – грим и Арлет Старс – коса.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !