Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Харизанова открадна мъжа на Маги Желязкова

отпечатай новината

14.12.2015 14:12 | Видян 4299 пъти

Харизанова открадна мъжа на Маги Желязкова

Бившите носителки на титлата "Мисис България" Маги Желязкова и Венета Харизанова са на път да се хванат, ако не за гушата, то за косите. Проблемът им е повече от сериозен и в дъното на него стои мъж.

Слухът, че Харизанова е прилапала сенчестия бизнесмен Борислав Желязков, известен още като Боби Манекена, се носи от преди две години, но тогава клюката бе опровергана от замесените, пише Всеки ден. Днес обаче любовниците не крият чувствата си от публичност и дори се говори, че обмислят да се разведат с досегашните си половинки, за да могат да се оженят.
Борислав и Венета са забелязвани да се държат за ръце и да си хвърлят влюбени погледи не веднъж в комплекса на бизнесмена в Костенец.

След като очевидци на откритите им чувства докладвали на Желязкова за видяното, тя започнала да се притеснява за бъдещето на семейството си.
"Бясна съм! Ако я хвана тази, ще я смачкам! Крадла на мъже, безсрамница такава!", заканила се Желязкова пред свои.

Напоследък двамата изобщо не се разбирали и той самият подмятал въпроса да се разведат. Това ужасно много я притеснявало, тъй като с облагите, които тя се ползва през годините, ще трябва да се облагодетелства любовницата.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !