Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мара се превърнала в секс робиня на Гущеров

отпечатай новината

15.12.2015 10:50 | Видян 3198 пъти

Мара се превърнала в секс робиня на Гущеров

Скандални подробности от сексуалния живот на фолк певицата Мария и Гущеров излязоха наяве. Секс сюжетите от „50 нюанса сиво“ са скромна извадка от горещите сцени, които се разиграват в спалнята на Мария.

Фолк певицата се е превърнала в робиня на мръсните желания на своя съпруг Християн Гущеров, пише „Всеки ден“. Най-любимият еротичен сценарий на младото семейство Гущерови бил този, в който пайнерката го играе кученце. Мъжът й дори имал специална кожена каишка, купена от секс магазин, с която „разхождал“ голата си половинка из дома им, преди да я обладае. На Гущеров като цяло му харесвало да третира изпълнителката на „Мръсни помисли“ като слугиня. Тя трябвало да слуша и да изпълнява всяка негова команда, а това му доставяло невероятно удоволствие и го карало да вдига самолета без грешка.

„С моя Хриси можем тотално да пренапишем „50 нюанса сиво“. Такива приключения имаме, че ще ви скрием шапката“, хвалела се сама пред приятелки разкрепостената Мария. Тя разказвала лично на свои познати и за друг еротичен сюжет, който често се играел в спалнята й. Той бил свързан с пилона в семейното им ложе в Бояна. Екстрата била поръчана от самата фолк фурия. На нея тя възлагала надежди, че ще й помогне да накара своя дебеланко да полудее от възбуда. И не сбъркала. Зрелищните танци ала пилонаджийка били истинска секс инжекция за тежкотонажния Хриси.

Отварачката се хвалела също, че харчи луди пари за интимни одежди, тъй като мъжът й искал всеки път да е с различен „сценичен“ тоалет. Когато страстите станели неудържими, се случвало Християн Гущеров да разкъсва бельото й. „Колко чифта за по 200-300 евро отидоха в кофата! Но така или иначе не ги повтарям и не съжалявам за тях“, фукала се чалга дивата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !