Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Деси Слава била любовница на Жоро Пехливанов

отпечатай новината

17.12.2015 12:13 | Видян 4204 пъти

Деси Слава била любовница на Жоро Пехливанов

Бурен любовен романс е изживяла преди няколко години победителката в "Биг Брадър Ол Старс" с един от най-известните подземни герои от 90-те години, а днес почетен бизнесмен ГЕорги Пехливанов, пряк наследник на убития на остров Аруба кокаинов бос Поли Пантев.

Скандална подробност е, че Георги Пехливанов бе свързван и с фолк певицата Алисия. Според убития писател Георги Стoев, фурията от Вакарел е била негова любовница, а той й се „отплатил“ с телефон Нокиа с капаче – хипер модерен за онова време.

 Дали Алисия и ДесиСлава са били баджаначки по едно и също време, не е ясно, но според запознати, отношенията на Жоро Пехливанов с Деси са били далеч по-сериозни. Двамата се запознали по време на участие на гласовитатата нашенка в култово столично заведение и дотолкова се сприятелили, че богаташът бил на крачка от развода със законната си половинка, научи сензационно „Уикенд”. Всяка свободна минута прекарвали заедно, усамотявали се в крайстолични хотели и дотолкова си допаднали, че в един момент започнали да обмислят къде и как да заживеят заедно. Блондинката ежедневно получавала скъпи подаръци.

Но в даден момент прекалила с исканията си и на Жоро му дошло в повече и загубил търпението си. Горе-долу по същото време на финансовия отказ, съпругата на Пехливанов го дарила с  мъжка рожба. Раждането на детето окончателно привързало топ сикаджията към семейството му и законната съпруга.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !