Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Никой не иска Деси Слава

отпечатай новината

18.12.2015 09:55 | Видян 2358 пъти

Никой не иска Деси Слава

Парадокс! Въпреки участието си в „Биг Брадър Ол Старс", кофите сълзи, които проля за изгубената любов, и титлата „Любима риалити звезда на България", която спечели, никой не иска да кани Деси Слава за участия. Певицата има само три ангажимента до края на годината, и то на места, които спокойно могат да минат за последна дупка на кавала, научи „Всеки ден". Докато тефтерчето с покани на Преслава се пръска по шевовете след „ВИП Брадър", а тарифата й скочи до небето, Деси така и не успя да напълни своето.

Тя много разчиташе да възроди кариерата си, като се върне в „Пайнер" и влезе в риалитито на Нова тв, но поне засега не й се получава. До края на месеца има само едно участие в Пловдив и едно в последното българско село преди гръцката граница - Кулата.

На този фон Преслава, Анелия, Джена, Фики Стораро, Галин, та даже и Емануела, която още не е станала официално част от димитровградската компания, са заети почти всеки ден. А Деси Слава стои и си почива в чакане славата й да се върне.

За Нова година ангелогласната блондинка също не може да се похвали с особено престижен ангажимент. Тя ще пее на площада във Велико Търново чак след 1 часа през нощта, когато и последната тапа от шампанско най-вероятно ще е отлетяла в историята, а хората ще започнат да се разотиват по къщите си, за да ядат баница с късмети и да се топлят край печките.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !