Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Ивана и Джена не могат да се понасят, а са обвързани с двама братя

отпечатай новината

28.12.2015 12:51 | Видян 2247 пъти

Ивана и Джена не могат да се понасят, а са обвързани с двама братя

Близка роднинска връзка се задава в редиците на музикална компания "Пайнер". Фолкпевиците Ивана и Джена са на път да станат роднини. Две от най-хитовите чалгарки съвсем скоро може да се превърнат от конкурентки в етърви.

Причината е, че Ивана и Джена са обвързани с двамата синове на създателя на оркестър "Канарите" Атанас Стоев. Съвсем наскоро Джена обяви връзката с малкия му син - Атанас Стоев-младши. Дълго време певицата криеше от медиите кой е новият й любим, но след като заживяха под един покрив, чалгарката призна за новата си любов.

В същото време певицата на народа Ивана от дълги години е обвързана с големия син на Канара - Стоян. Той е голямата на любов на певицата. Стоян бе пуснат от затвора преди три години, където излежаваше присъда за разпространение на наркотици. Както "България Днес" първи писа, след дълга раздяла изпълнителката на "Шампанско и сълзи" отново прибра в дома си бившия любовник.

Най-куриозното в случая е, че Ивана и Джена не се понасят. Техни колежки издават за обтегнатите отношения между двете звезди на Митко Пайнера.

Ивана многократно обвинявала по-младата си колежка, че я имитира, и беснеела, че Джена бързо трупа слава, докато нейната замира. "Двете не могат да се търпят, а са обвързани с двама братя. Много ще е интересно, когато се съберат за някой празник" - хихикат се злобари в музикалните среди.
Източник:blife

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !