Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Слави и Васил Найденов не могат да се понасят

отпечатай новината

28.12.2015 13:45 | Видян 2629 пъти

Слави и Васил Найденов не могат да се понасят

 Слави Трифонов и Васил Найденов не могат да се понасят. Истината е, че двамата никога не са говорили очи в очи. Васил Найденов не харесва Слави и предаването му и никога не е гостувал в шоуто, споделя Blife.  „Нямам представа защо ни се сърди този човек. Обиден е , но не знам защо. Виждал съм го няколко пъти на живо, отнасял съм се с уважение към него, но нищо повече“, изповядва в автобиографична си книга Слави. Сценаристите му разказват, че през годините са правили всичко възможно да примамят естрадната легенда да гостува в предаването, но Васко отказвал. След много опити Дългия забранил на екипа си да контактува с Найденов.

„За какъв се мисли? В това предаване са гостували звезди от световна величина. Само Васил се прави на много голям“, ядосвал се Трифонов.

Истина е, че Васил Найденов е единствената родна звезда, която никога не е гостувала на Слави, освен Лили Иванова.

За войната на Лили и Слави се знае отдавна. Лили е засегната от шегите в шоуто по свой адрес и зачеркна дългия от живота си. Феновете и на двамата още помнят предаването „Всяка неделя“ през 2004-а. Тогава гост в студиото беше Слави Трифонов. Примата се включи в ефир от дома си, но щом видя Дългия поиска 100 000 лева, за да продължи да говори. Лили никога няма да прости имитациите на Виктор Клаев, който от години влиза в нейния образ.

Според запознати това е причината за отказа на Васко. Той не харесвал скечовете, в които ги имитират. В последните години Кеца беше осмиван най-вече заради парите, които изгуби в КТБ. Всички тези шеги дошли в повече на звездата. Това от което го заболяло най-много били хомофобските шеги по негов адрес. Преди време Кеца и Виктор Клаев се засекли и Васко споделил: „Просто не понасям шефа ти, прекалено е безскрупулен“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !