Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Шестият сезон на „Игра на тронове“ ще изпревари книгата

отпечатай новината

04.01.2016 13:34 | Видян 956 пъти

Шестият сезон на „Игра на тронове“ ще изпревари книгата

Писателят Джордж Мартин, автор на поредицата, по която се снима сериалът, призна, че няма да успее да допише новата книга „Ветровете на зимата“ преди началото на тв сезона. Мартин съобщи това в блога си и поднесе извинения на читателите. По думите му забавянето е разочаровало редакторите и издателите, HBO, който снима сериала, литературните агенти и преводачи.

„Книгата не е готова. И едва ли ще бъде завършена утре или следващата седмица. Да, вече са написани стотици страници, десетки глави... Но остава още не малко работа“, съобщава Мартин и добавя, че не може да каже кога книгата ще бъде завършена и публикувана.

Първоначално той обещал на издателите да е готов с шестата книга в края на октомври 2015 г., после отложил за 1 януари 2016 г. Писането обаче вървяло ту добре, ту зле и не можел да каже как ще се развие в бъдеще.

Романите на Мартин са ценени от почитателите заради детайлната разработка и неочакваните сюжетни обрати, при които загиват дори главни герои на сагата. Сериалът по книгите оглавява класациите по популярност в света и вече има 26 награди „Еми“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !