Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Криско в оргия с 3 мацки

отпечатай новината

04.01.2016 15:57 | Видян 1871 пъти

Криско в оргия с 3 мацки

За да се отърси от раздялата си с Ася, Кристиан Талев разпуснал с три девойки накуп. Това били момичета, с които той се запознал по време на свое участие на площада в морската столица. След като стабилно се почерпил с твърди питиета, габровецът му отпуснал края и си спретнал бленувана оргия с непознатите. За похожденията си изпълнителят се похвалил сам пред свои приятели.

„Каква нощ имах, брато! Ако е вярно, че както посрещнеш Новата година, така ще ти върви през останалото време, значи, че ме чака здрав секс“, през смях се изфукал Криско. Той разказал надълго и нашироко пред ближните си как се е усамотил с мадамите в хотелската стая, в която бил отседнал в центъра на Варна.

„Набързо забравих за Ася. На следващия ден изобщо не ми пукаше за нея“, допълнил още звездата. Криско е този, който е зарязан от приятелката си, твърдят информаторите ни. С танцьорката Ася двамата били заедно за последно в началото на декември. Тогава пътували до Лондон, а след като се прибрали, скъсали по нейно желание. Причината според запознати била една от певиците в „Х Фактор“ – Виктория Георгиева, където изпълнителят е жури. „Малката сладка тулумбичка“, както я оприличи още на кастингите рапърът, се превърнала в препъникамъчето на връзката му с танцьорката. Ася не можела да преглътне това, че Криско общува почти ежедневно с младия талант.

Въпреки уверението му, че отношенията им са само на професионално ниво, кръшната мадама постоянно правела сценки на ревност, защото съзирала и по-сериозен интерес към нея у приятеля си. Тя не можела да преглътне, че ще й сложат рога с момиче, което е поне с 20 кила по-тежко от нея. Накрая му била шута и заминала за Маракеш заедно с други танцьорки, за да участват във вариететна програма. Този неин ход подразнил Кристиан Талев, който я обвинил, че там ще се сваля със заможни чужденци.

„Хайде, отивай да се кълчиш на богатите тарамбуки! Може да ти излезе късметът!“, провокирал любимата си рапърът. Думите му много я наранили и тя била категорична, че след като се прибере в България, няма да му се обади.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !