Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Николета лапа 4 млн. от Божинов

отпечатай новината

05.01.2016 16:50 | Видян 2499 пъти

Николета лапа 4 млн. от Божинов

4 милиона лева очаква Николета Лозанова след развода с Валери Божинов, като това е минималната сума. Тв водещата очаква съдът да присъди на съпруга й 3,5 милиона евро заради неправомерното му уволнение от Спортинг, като половината сума по закон се полага на нея.

Оказва се, именно това е причината разводът между двамата все още да не е факт, пише „ШОУ“.
Бракоразводното дело на Николета и Валери е в ръцете на Арбитражния съд в Лозана. Именно той трябва да присъди окончателно в полза на Божинов.
„Тези 3,5 милиона евро Спортинг ми ги дължи за оставащите три години до края на договора“, обяснява Валери, който подписа с Лисабон през 2011 г. срещу 1 милион евро на сезон.
„Миналия март ФИФА се произнесе в моя полза. Нареди на Спортинг да ми изплати 600 хил. евро заради дисциплинарното ми уволнение през август 2013. Вече 2 години процесът ми срещу Спортинг се бави, оставих нещата в ръцете на адвокатите ми, но всички аргументи са в моя полза“, допълва футболистът.
Последната инстанция – Арбитражният съд в Лозана, се очаква да отсъди края на януари, като се предполага, че именно това решение чака Николета, за да разформирова брака си с футболиста. Само от делото му със Спортинг по закон тя трябва да прибере половината, без да смятаме другите движими и недвижими имущества придобити по време на брака им.

Междувременно тв водещата сподели, че пише книга, в която ще разкрие цялата истина за себе си и хората, минали през живота й. Всяка глава ще отразява отделна година, като най-скандална ще бъде частта за миналата година, когато настъпиха кардинални промени в живота на Николета. Очаква се книгата да бъде истински бестселър, в който много истини ще излязат наяве.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !