12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Гага и годеникът ѝ заковаха корица със секс селфи

отпечатай новината

11.01.2016 09:51 | Видян 2096 пъти

Гага и годеникът ѝ заковаха корица със секс селфи

Лейди Гага за пореден път доказа, че е заслужила прякора си Мис Екстраваганца и този път без дрехи. Певицата и годеникът ѝ Тейлър Кини ще бъдат корицата на пролетното издание на сп. V, ала по-интересното е, че те позират за нея напълно голи със собствено селфи, направено след секс.

В редакторско писмо за медията звездата обясни защо е избрала точно този кадър:

„Ние правихме любов на платната в неделя в Чикаго. Правихме любов насред тероризма. И говорихме за това как сърцата на хората страдат, ставайки свидетели на цялото това насилие. Ние правихме любов сред насилието.

По време на тези мъчителни времена, се надяваме хората да видят това и да си спомнят, че трябва да се обичат диво, нежно, безкористно, цветно, безстрашно и с отворено сърце. Направихме галактика от безкрайни цветове с малки черни дупчици празнота, които след това запълнихме един с друг“.

Парите, които ще бъдат спечелени от продажбата на броя ще отидат в благотворителната фондация на звездата Born This Way Foundation.

Гага и Кини се сгодиха миналия февруари след 4-годишна връзка и актьорът наскоро призна, че е оставил цялата подготовка за сватбата на половинката си. Двамата обаче така и не са посочили все още датата, на която ще се врекат официално един на друг. Говори се, че те планират събитието за края на тази година, като за място са избрали дома на блондинката в Малибу.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !