Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Вижте последната мода при звездите

отпечатай новината

11.01.2016 14:57 | Видян 1824 пъти

Вижте последната мода при звездите

Родните светски персони напоследък сами си слагат рогата. Това е най-новата мода в елита, която е на път да се превърне в истинска мания. Де що има певица или моделка, се е втурнала да си прави косата на рогчета. Зевзеци се бъзикат, че и без това гаджетата им ги слагат, не е чудно, че рогата вече се материализират по главите на красавиците, пише Всеки ден.

Двете кокчета са най-разпространения, нещо като класически вариант на фризурата. Има обаче и разновидност „Еднорог" - един кок, който стърчи по средата на темето. С такъв блесна на екран отново Антония Петрова, която напоследък се чуди как да се прави на интересна със странни решения за външния си вид. По същия начин след нея се е появявала и друга светска персона, която обаче не се радва на чак толкова голямо обществено внимание - Мариана Маринова. Алисия се окичи със свободна вариация на прическата на еднорога - висок кок на върха на главата, който обхваща цялата коса. Певицата обяви, че се чувствала красива в този стайлинг, но за повечето други хора изглеждаше по-скоро смешна.
Освен „еднорог" има и „многорог" - когато косата е направена на множество кокчета по цялата глава. Така се издокара Мария за клипа си към „100 нюанса розово". Николета Лозанова също има кадри с прическа едно към едно с тази на Отварачката.

Вижте снимки на Рогоноските в нашата Галерия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !