Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Малък Тошко още лежи с разбита глава

отпечатай новината

13.01.2016 10:18 | Видян 2139 пъти

Малък Тошко още лежи с разбита глава

Тодор Славков лекува сериозни травми след катастрофата, която претърпя ден преди Нова година. Колоритът има сътресение на мозъка и рани по цялата глава, съобщава "България Днес", като се позовава на отлично информирани източници.Както първо БЛИЦ съобщи, след инцидент на Симеоновско шосе в столицата Малък Тошко бе приет във ВМА с фрактура на дясна раменна става, разкъсно-контузна рана на главата и съмнения за счупен череп. Въпреки сериозните си наранявания от катастрофата на 30 декември той е отказал да лежи в болница с мотива, че трябва да посреща новата 2016 година в извънболнична обстановка.

От полицията обясниха, че Малък Тошко няма вина за сблъсъка на автомобилите, както и че никой от участниците в ПТП-то не е употребил алкохол.

"Звучи като виц, но съм съвсем трезвен" пошегувал се Славков в типичния си самоиронизиращ стил с униформените, които дошли на оглед след произшествието. Сред пострадалите в катастрофата са още баба и внуче. От Военномедицинска академия допълват, че за щастие всички пострадали са извън опасност за живота.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !