12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Преслава си купува гласове

отпечатай новината

13.01.2016 16:39 | Видян 1469 пъти

Преслава си купува гласове

Интригите преди годишните награди на „Пайнер” вече са факт, месец и кусур преди обявяването на чалга отличниците на най-голямото им фирмено събитие.

Колежки на Преслава съскат зад гърба й, че обичайната фаворитка за „Певица на годината” е повела неколегиална операция „Агитация” сред феновете си. Звездата от Добрич обяви, че на 20 януари ще открие фенклуб в Пловдив. Официалният повод е 12 успешни години на музикалната сцена, пише Blife.
Но според „змиите” в „Пайнер” това е за парлама. Всъщност истинското намерение на изпълнителката било да обработи фенмасите за предстоящия вот. Преслава не случайно избрала датата така, че тя да предшества големия концерт по награждаването. Всички това било стратегически ход, за да може певицата да нахъса почитателите си против нейните преки конкурентки. Освен това тя обещала много изненади на всички, които успеят да присъстват на празника й.

„Преслава за пореден път ще си купи аплодисментите. Сеща се за феновете си точно преди награди, а през останалото време дори снимки не дава. Колко им трябва на дечицата - ще ги омая сега, ще ги надума да освиркват Галена и Анелия и те наивничките ще я послушат”, коментират в бранша.  Преди години певицата постъпи още по-долно, след като събра агитката си буквално преди концерта по случай годишните награди. И хитрият й ход сполучи, тъй като Галена бе позорно освиркана, когато я обявиха за „Певица на годината”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !