Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Утре в 22,30 гледаме цензурираната Ахчиева

отпечатай новината

13.01.2016 17:51 | Видян 2079 пъти

Утре в 22,30 гледаме цензурираната Ахчиева

Ръководството на БНТ клекна и е подписало разрешение за излъчването на шокиращото предаване за престъпните афери на здравния министър Петър Москов – Открито на Валя Ахчиева, разкри АФЕРА. Предаването ще се излъчи утре, 14 януари, от 22,30 часа по БНТ.

Както е известно, същото това ръководство спря безпрецедентно предаването на Ахчиева, чието журналистическо разследване за далаверите на Москов, вече е в ръцете на прокуратурата.
Брилянтни източници на АФЕРА от БНТ, близки до шефовете на телевизията, обаче разкриват поредно, безумно скандално действие, този път на шефа на Дирекция Информация в БНТ Даниел Чипев. Даниел Чипев е забранил излъчването на анонси за предаването на Валя Ахчиева, което ще се излъчи утре, за да не може то да бъде гледано от много зрители. Мръсният пиниз на Чипев е: ето, няма цензура, ние излъчваме предаването Открито, а в същото време е забранена авторекламата – анонс за предаването, така че хората да не разберат, че то утре ще е в ефир.
На Сан Стефано 29 са бавноразвиващи се, след като не забеляязаха, че след като цензурираха последната останала журналистка в БНТ, предаването на Валя Ахчиева за турските ваксини бе разпространено в Интернет, Фейсбук и на сайтовете от нашата група.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !