Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Плевнелиев се развежда

отпечатай новината

15.01.2016 17:23 | Видян 7354 пъти

Плевнелиев се развежда

Президентът Росен Плевнелиев ще бъде свободен мъж точно след една година, когато изтича мандатът му, разказаха близки на семейството. Дотогава бездруго разпадналата се двойка ще приключи и юридически формалното си съжителство.

Само преди няколко седмици Юлияна, която така и не се показа до мъжа си, го предупредила, че в мига, в който свърши мандатът му, те вече няма да са семейство, съобщи Всеки ден. Официално молбата за развод ще бъде подадена около президентските избори, които са през октомври тази година, за да може до януари 2017 г., когато Плевнелиев сдава поста, съдебното дело да е финализирано.

Това означава, че догодина Плевнелиев вече ще махне халката от пръста, а Юлияна ще си върне моминската фамилия. Въпреки че бил смазан от факта, че и вторият му брак се е разпаднал безславно като този с първата му съпруга Вероника, президентът поне бил благодарен, че своенравната му половинка му спестява панаирите, докато е на „Дондуков" 2. Самият той вече е приел, че няма подкрепата на народа, за да се кандидатира за втори мандат, и след раздялата с Юлияна ще се върне на работа в Германия, разказаха запознатите с житието на съпрузите.

снимка: Гугъл

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !