Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Златко Баретата спонсорира Ани Хоанг

отпечатай новината

19.01.2016 13:49 | Видян 4059 пъти

Златко Баретата спонсорира Ани Хоанг

От няколко месеца малката виетнамка Ани Хоанг, гадже на режисьора Люси Иларионов, се издържа основно от парите на бизнесмена, като за целта пее преди всичко в негова дискотека в центъра на София.

Тя не спазвала никакви договорки с продуцентската си компания „Пайнер" и дори била готова да търпи евентуални неустойки, защото редовно получавала солидни финансови инжекции от Баретата, пише Всеки ден. Самият Люси пък изобщо не се противил приятелката му да е нещо като лична държанка на ъндърграунд боса. Тя редовно се отправяла зад сцената, за да се чува с него, а в заведението и сервитьорките знаели, че Баретата имал сериозни планове за Ани, като искал дори да я направи независима изпълнителка от Митко Димитров, пише Всеки ден.
Впрочем нейните участия в „Империя" изобщо не се обявявали на сайта на „Пайнер", нито в нейния блог, поддържан от феновете й. Певицата от виетнамски произход си навлякла и завистливите приказки от свои колежки, които можели да разчитат само на хонорари от предварително договорени участия във въпросните клубове, но не и на допълнително финансиране от някой бизнесмен.
В попфолк гилдията се твърди, че Баретата спонсорира и видеоклиповете на Ани Хоанг, от които си личи доста скъпото оборудване и реквизит, ползван за заснемането.

Досега Златомир Иванов е дал близо 100 хиляди лева за развитието на младата чалгаджийка - сума, с каквато не могат да се похвалят дори имена като Емилия, Деси Слава или дори Преслава. Иначе Баретата и друг път е финансирал певици от жанра, като под сурдинка се говори, че една от любимите му била вече позалязлата Теодора, известна като момичето без врат. Тя бе в конкурентна на „Пайнер" компания.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !