Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Елен Колева в битка за сърцето на Калин Терзийски

отпечатай новината

20.01.2016 10:38 | Видян 4064 пъти

Елен Колева в битка за сърцето на Калин Терзийски

Нов секс символ изгря на небосклона. Името му е Калин Терзийски и е съвременен писател, бивш психиатър и уж прероден трезвеник. Бръмчалките явно вече са се нагледали на футболисти, фолк певци, актьори и обикновени мутри, та вече почнаха да си падат по интелектуалци с проблеми с алкохола.

За Терзийски в момента се бият хубавата Елен Колева и дългогодишната му половинка Ивана Генова, също психиатър. Едната е негова муза, а другата - все още официална половинка, с която писателят има 15-годишна връзка. Тя е известна като интелигентна жена, но й нейната чаша преля, пише Всеки ден.
След като се разчу, че благоверният й доскоро мъж изневерява с актрисата, която се има за българската Скарлет, Ивана изгуби контрол. Явно знайни и незнайни любопитни люде са се скъсали да й звънят и да я питат вярно ли е, че Калин живее с Колева, която пощури не един и двама мъже. Прехвърлилият зрелостта бизнесмен Александър Найденов, по прякор Майонезата, преди 2 години направо беше за лудница, след като хвана Елен да му кръшка, докато цеди банковата му сметка. Новата жертва на актрисата този път е от съвсем различен калибър.

Вчера измамената съпруга Ивана Генова измисли жестоко отмъщение за конкурентката си. „Повече на въпроси за Калин Терзийски няма да отговарям. Звънете на Елен Колева, тя вече живее с него!", отсече тя и пусна телефона на актрисата в социалната мрежа фейсбук. Това извади Колева от кожата й. Тя отвърна на удара подобаващо. „Не само че не живея с Калин Терзийски, а и не зная нищо за него от дни! Нека не превръщаме това в сапунен сериал! Ставаме смешни. Извинете! Ужасно бих била щастлива това да е така, но за съжаление не е. Най-вероятно живее с друга своя муза, Ивана!", отвърна Елен.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !