Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Адреналинката Ени стана руска компаньонка

отпечатай новината

25.01.2016 09:13 | Видян 2089 пъти

Адреналинката Ени стана руска компаньонка

Евгения Радилова от години преследва актьорските си мечти в страната на неограничените възможности и упоритият й труд вече се отплаща. Позната от „Господари на ефира" като адреналинката Ени, тя съвсем логично се посвети на този занаят - майка й е актрисата Силва Аврамова, а баща й - режисьорът Петко Радилов, съобщи "Монитор". Преди десетина години Ени атакува Ню Йорк и към днешна дата може да се похвали на няколко фронта. Освен че завърши с отличие академията по драма (през която са минали Кетрин Хепбърн, Робърт Редфорд, Дани де Вито) бори се осем години, за да влезе в прочутото Actor studio, начело на което е Ал Пачино, наскоро промени и социалния си статус - вече е омъжена бяла жена. Тя се венча за дългогодишния си приятел Дарън. А тези дни я избраха да играе в сериала „Високо напрежение", в който участва и е продуцент самият Брадли Купър.

„Моята героиня се казва Ирина и е елитна руска компаньонка, но ще предизвика голям обрат в сюжета. Тя ще си сътрудничи с ФБР и ще им помогне да действат под прикритие", издаде Ени специално за „Монитор". Епизодът с нейно участие е под номер 15 и ще се излъчи на 2 февруари по CBS - една от трите най-гледани телевизии отвъд океана, в чийто ефир вървят „Сървайвър", „Биг брадър", „Супер бол".

Брадли Купър е продуцент на поредицата, но също така играе и ролята на сенатор Еди Мора. Сериалът е телевизионното продължение на кинолентата „Високо напрежение", в която звезди са Брадли и Робърт де Ниро. Действието се развива четири години по-късно от историята във филма. Главният герой е Брайън Финч, на когото плът и кръв дава актьорът Джейк Макдорман. Той открива силата на загадъчен наркотик с наименованието NZT-48, увеличаващ коефициента му на интелигентност и даващ му възможността да си спомня всичко, което някога е чел, чувал или виждал. Питър Вернер, носител на „Оскар" за The Region Of Ice, е режисьор на епизода, в който участва Ени. „С него имахме перфектен „клик" още на прослушването, една такава химия, в която усещаш, че това е твоят човек.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !