Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Ники Михайлов: Жената до мен е от шоубизнеса

отпечатай новината

25.01.2016 10:07 | Видян 3459 пъти

Ники Михайлов: Жената до мен е от шоубизнеса

Българският национал Николай Михайлов се изповяда искрено в предаването Комбина по Нова ТВ, като говори за личния си живот - нещо, което отказва да прави от две години насам. Вратарят разкри кой е най-близкият му човек и без кого не може, както и какво е отношението му към жените. Михайлов говори и за прословутите излизания по дискотеките, както и за какво харчи парите си. Той наскоро си купи апартамент и сподели интересни неща около това.  

В България доста се шуми около футболистите и техния бурен начин на живот?

В България се преувеличават много нещата. При мен е така - играя в чужбина в неделя, петък и събота съм на лагер, прибирам се в понеделник и отиваш на лагер в националния отбор. Там си цяла седмица на лагер и в събота, ако бием, си позволяваме с някои играчи да излезем на заведение и да се поотпуснем, след което заминаваме на лагер.

А заведенията и жените?

Има футболисти и футболисти. Има и такива, които не можеш да ги извадиш от заведенията, но много се изкривяват нещата с тези чалги, певици, дискотеки и т,н. Със сигурност мисля много по-различно отпреди 3-4 години във всяко едно отношение. Мисля за дете и сватба, но през новата година съм концентриран върху избирането на нов отбор.

 Как вървят нещата в личния ти живот?

Ако не съм щастлив на професионално ниво, всичко друго бледнее и се губи, просто не съм себе си. В личния ми живот нещата са спокойни, чувствам се ОК, преди две години за последно бях коментирал живота си, когато се разделихме с Алисия. Опарих се от този негативизъм в България и затова се отказах да се качват въобще снимки.

Неотдавна показа в лайфстайл списание новия си дом?

Хвърлих голямо желание да обзаведа дома си, но просто го направих по фейсбук, защото не бях в България. Това е моята мечта - с гледката, с интериора, с гардероба за дрехите ми. Всеки един детайл съм го направил така, че да ми харесва.

продължи >>

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !