Любимката на шеф Ангелов си тръгна от...

Любимката на шеф Виктор Ангелов - Симона, по-известна...

Съдебен спор върна Нана Гладуиш в...

Уникалният за българския телевизионен ефир формат...

Саня: „Публиката ще бъде главен герой на финала“

отпечатай новината

25.01.2016 14:58 | Видян 934 пъти

Саня: „Публиката ще бъде главен герой на финала“

„За първи път нямам предположение какво ще бъде развитието на вечерта. Имаме трима напълно различни финалисти със свой стил и огромна фен база. Тази вечер решението ще бъде в ръцете на публиката“, напомни Саня по време на гостуване на женската част от журито в "Здравей, България". „Националността е без значение. Радвам се, че за българската публика изборът винаги е бил според качествата и таланта на участниците, допълни Люси Дяковска, часове преди големия финал на шоуто, който ще изправи в съревнование кандидатката от Кипър - Християна Лоизу, момчето с руска жила – Кристиан Костов и най-темпераментната участничка от Морската столица – Дарина Йотова. Тримата ще имат възможност да изпълнят дует с голяма звезда и да впечатлят зрителите с талант, харизма и чар в тричасовия лайф, довечера от 20:00ч. по НОВА.

Една група, изградена от някои от най-известните и успешни изпълнители на българската сцена, а именно „Фондацията“, ще се включи в кулминацията на бляскавото шоу със свое изпълнение. Финалът на вечерта ще определи новият X Factor на България, получил най-голяма подкрепа от публиката. Победителят в четвърти сезон на шоуто ще получи възможност за професионална музикална кариера, а също така за първи път – сумата от 50 000лв., която да инвестира в своето бъдеще.
 
Кой ще грабне сърцето на публиката на големия финал? Кой ще бъде победителят в четвърти сезон на X Factor? – предстои да разберете тази вечер от 20:00ч. по НОВА.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !