Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Елен Колева ходи на уроци по пиано

отпечатай новината

26.01.2016 10:23 | Видян 1255 пъти

Елен Колева ходи на уроци по пиано

Елен Колева ходи на уроци по пиано при известния диригент Петър Димитров, който е и първият музикант-предприемач у нас, открил магазин за клавишни в София. В опита си да покаже на Елен математическата същност на нотите, маестрото получил отговор: "Аз съм актриса, говори ми за емоции, не за математика!". Това разкри младата дама в "Характери" по Bulgaria on аir. Тя се определя не като актриса, а като човек, който обича изкуството и иска да създава красота. Затова продължава да усъвършенства дарбите, които е наследила от майка си - също артист и балетен педагог.

За бившето си гадже Александър Найденов коментира: "Няма да кажа нищо за него, защото не заслужава. Мога да отговаря с притча. Буда си седял на фонтан в градинка, дошъл просяк и започнал да го обижда и да му крещи. Буда обаче останал спокоен. Просякът се изненадал и попитал защо, а Буда отвърнал: "Това, че искаш да си изхвърлиш боклука, не означава, че ще го приема". Елен е категорична: "На първо място е важно човекът до мен да е добър. Ако е злобен, дребен като душа, отмъстителен, дори не бих общувала с него - няма значение дали е мъж или жена".

Колева сподели още, че е интровертна, но се учи да не е, защото професията й го изисква. И че най-голямата й любов е баща й, когото е загубила на 4-годишна възраст. На 5 съзрява окончателно - баба й Тамара прекарва тежък инсулт и тя поема част от грижите за нея.
Днес Елен признава, че това я е научило на отговорност.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !