Голямата любов на Слави се провалила...

Голямата любов на Слави Трифонов – красивата Магдалена...

След скандал новият Alfa Romeo Milano...

След грандиозен политически скандал, за който ви...

Устата обърна гръб на Софи

отпечатай новината

26.01.2016 12:28 | Видян 1630 пъти

Устата обърна гръб на Софи

Софи Маринова остана без един от най-верните си доскоро приятели, след като Устата й обърна гръб. В момент, в който ромската перла изпитва остър дефицит на хитове, колегата, с когото направи най-успешните си песни, категорично отказа да работи с нея занапред.

Въпреки хубавите спомени, които пази от Софи Маринова, доскорошната й дуетна половинка Иван Динев, както е истинското име на Устата, я отряза за каквито и да е общи проекти, поне що се отнася до близкото бъдеще. Говори се обаче, че вината не била в него. Принуден бил да го направи от договора си с Митко Пайнера. Рапърът се вля в димитровградската му люпилня за звезди в края на миналата година, като е подписал контракт с железни правила, споделя Всеки ден. Едно от условията в него било, че дуети се правят само с хора от фирмата. Съвместни участия, концерти и турнета - също.

Рапърът се съгласил да сложи подписа си под документа, защото в последно време се бил оттеглил от „активна творческа дейност" и сега му трябвал летящ старт, за да възроди кариерата си. Смятал, че най-сигурният начин да го получи е, като стане част от „Пайнер". Заради това решение обаче поне засега ще му се наложи да отбягва Софи, въпреки че двамата не са се карали за нищо. Песента им „Бурята в сърцето ми" е една от класиките в жанра, а в продължение на години двамата вървяха в комплект навсякъде. Дори направиха няколко успешни турнета зад граница. Но свърши се тая, както казва народът. Сега изявите на рапъра ще се ограничават само до списъка в каталога на Пайнера.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !