Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Маги Вълчанова обяви война на Страхил Гановски

отпечатай новината

26.01.2016 17:59 | Видян 7376 пъти

Маги Вълчанова обяви война на Страхил Гановски

След представянето на родната миска Радостина Тодорова на конкурса „Мис Вселена“ и цялото медийно внимание към нея, тя ще се окаже ябълката на раздора в модни бранш. На война тръгва Маги Вълчанова, осмелявайки се да се опълчи на Страхил Гановски, който е първосъздателят на конкурсите за красота у нас.

Маги тръби наляво и надясно, че именно Радост ще е българската претендентка на „Мис Свят“, а всъщност единственият, който притежава правата над конкурса у нас е именно Страхил. Самият той споделя, че Вълчанова яко му лази по нервите със своите изказвания, че ще прати Тодорова на елитната световна надпревара.
Маги щяла да праща „служебно“ Радост на следващия „Мис Свят“ без въобще да има правото да го стори. „Нямам нищо против момичето, то не е виновно, макар че в нета се откриват негови голи снимки“, коментира по адрес на Радост Страхил.

„Има ли кой да попита Маги какво означава да пратиш някого някъде „служебно“, като билетът за това „някъде“ е именно лицензът“, гневи се с право Гановски. До миналата година той държеше правата и над „Мис Вселена“ и бе доста гъст с милиардера Доналд Тръмп, стоящ зад конкурса, пише „ШОУ“.
Тази година той се отказа от този конкурс и остана само с „Мис Свят“, на когото заведе Венета Кръстева. Междувременно се проведе и „Мис Вселена“ и всички погледи се обърнаха към Радостина Тодорова. Именно тогава на Маги ѝ хрумнало да я заведе на „Мис Свят“ през главата на Страхил.
Той е категоричен, че последната дума дали Радост ще отиде или не на „Мис Свят“ е именно негова. Гановски има основания да си търси правата по съдебен път, но не смята да се занимава с глупости.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !