Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Джина Стоева помпа силикони

отпечатай новината

28.01.2016 10:47 | Видян 2174 пъти

Джина Стоева помпа силикони

Джина Стоева, която неотдавна напусна „Ара мюзик“, си пусна снимки от операционната маса. И не пропусна да попита и феновете си, колко кубика точно да си сложи в пазвата.

„375 cc или 475 cc? Това е въпросът“, пише Джина. Изпълнителката тотално шанс почитателите с намерението си да се тунингова, пише „България днес“. Джина, която е и бивша състезателка по лека атлетика е известна като най-добре сложената фолк певица в Гилдията. Досега тя имаше сравнително малки импланти, но е решила да ги уголеми.

С интервенцията Джина Стоева се надява да успее да даде нова посока на кариерата си. Доскоро тя бе твърдо против всякакви интервенции, но след напускането на „Ара мюзик“, явно е решила, че е време за промени.

Фолк певицата си тръгна от компанията с обяснението, че в тази фирма коли и беси само Алисия. „Виктор Касъмов толерира единствено нея.“, заяви тогава изпълнителката.

След нея си тръгна и Емануела, която вече е в „Пайнер“, но Джина избра да играе соло. Изпълнителката явно се надява, че след като промени малко визията си, ще успее да вдигне и популярността си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !