Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Скандали и фиаско на „Мис Плеймейт“

отпечатай новината

01.02.2016 10:14 | Видян 2334 пъти

Скандали и фиаско на „Мис Плеймейт“

Скандал след скандал на „Мис Плеймейт"! Тази година конкурсът протече при толкова спорове, че вече едва ли някой вярва, че победителката е била избрана с честен вот. От месеци се знаеше коя ще бъде тя, макар че конкурсът уж беше миналия четвъртък. Дори това обаче не беше най-големият проблем на церемонията. Слуховете кое момиче ще грабне заветната титла се оказаха верни. С прозвището „Мис Плеймейт 2016" се окичи Ася Капчикова.

Ситуацията в залата обаче се нажежи, когато алкохолът навлезе в кръвта на част от публиката и ни в клин - ни в ръкав няколко души започнаха да скандират името на Ася. Това вбеси техни опоненти, симпатизиращи на някои от останалите претендентки. Те от своя страна креснаха „Мафия!", което внесе тотален смут в цялата зала.

Сашо Кадиев, който беше нагърбен със задачата да бъде водещ на шоуто, напразно се опитваше да усмири публиката. В момент на безсилие той кресна: „Ася, Ася, стига с тая Ася! Какво като е гадже на Криско?" Усетил гафа, който е направил, Кадиев опита да замаже положението и накара моделката да потвърди информацията има ли интимни отношения с рапъра. „А ся де! Дали съм гаджето на Криско?", изхили се тя, а водещият обеща да не дълбае темата, оправдавайки се с факта, че е актьор, не репортер.

Самото награждаване тотално се оплете. Момичетата не знаеха къде да застанат, Сашо Кадиев обърка сценария, наградите и хората, които трябваше да ги връчат. На сцената се възцари хаос.

Ваня Джаферович беше извикан да връчи лентата и наградата на втората подгласничка на победителката. Той не беше подготвен, но след известно суетене се качи на сцената. „Не знам защо точно аз я връчвам тая награда. В живота си знам само какво е чувството да си първи и втори, защото винаги печеля, но предполагам, че и да си трети не е лошо", изсмя се той и връчи лентата на Анджелина Атанасова. Това изказване веднага предизвика шумен отзвук от привържениците на блондинката, които го набедиха, че явно е прекалил с питиетата.

Доктор Енчев беше крайно възмутен от протичането на конкурса. Обърканият сценарий, нелепото поведение на момичетата, както и цялата организация дойдоха твърде много на пластичния хирург, споделя Всеки ден. В една от почивките между дефилетата той се отправи нервно към бара.

„Моля ви се, сипете ми едно голямо, че трябва някак да го издържа това до края", прошепна той на барманите. Те побързаха да изпълнят поръчката. Въпреки алкохола д-р Енчев на няколко пъти отправи критики и забележки към момичетата и през цялото време нервно цъкаше с език.

Снимка: Булфото

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !