Сашо Кадиев и любимата му Ивелина...

Моделът Ивелина Чоева разкри подробности за...

Отварачката показа татуирано дупе,...

Фолкпевицата Мария отново изненада почитателите си. Този...

Емануела разкри любовника на Динев

отпечатай новината

01.02.2016 17:49 | Видян 8599 пъти

Емануела разкри любовника на Динев

След намеците и на фолк певицата Емануела, в предаването "Папараци", че Митко Динев има влечение към мъже, изпълнителката стигнала до шокиращи разкрития за бащата на второто си дете, пише Блиц. Фолк фурията се натъкнала на шокиращи снимки и съобщения с любовни послания в телефона на Динев, от друг мъж. Съобщенията били от наскоро завърналия се в светските среди топ модел Илиян Илиев, известен като мъжката Николета Лозанова, като и с успехите си в редица световни конкурси за красота. Модела и Динев имал тайни отношения когато певицата била бременна, а преди два месеца ги възобновили.
Според запознати  бляскавото завръщане в модния елит на Илиян било спонсорирано именно от Митко Динев, а в замяна модела му давал дискретни интимни ласки.

Емануела била бясна на модела, защото се почувствала още по-обидена, когато манекена казал в предаването "Часът на Милен Цветков", че е пълно с жени правещи се на певици само за да покачат тарифата си, певицата намира думите му за нападка към самата нея.
Илиян е имал интимни отношения и с родни политици, а разкритията за любовните му похождения предизвикаха истински скандал.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !