Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Кали вее цици пред студенти

отпечатай новината

02.02.2016 13:32 | Видян 2890 пъти

Кали вее цици пред студенти

С изключително екстравагантна рокличка лъсна фолкпевицата Кали на участие в Студентски град. Изпълнителката на вечния хит "4-4-2" реши да покаже пищната си гръд за радост на подпийналите студенти в едно от популярните нощни заведения. По принцип майката на три деца не е от фолкаджийките, които често парадират с голотата си. Сега Кали забрави всички предразсъдъци и навлече тесен розов тоалет с гигантско деколте, което не скриваше нищо от силиконовите й бомби, пише "България днес". Чалгарката дори не бе сложила сутиен, което допълнително даваше възможност на по-наблюдателните да изплакнат очи. Във вихъра на купона Кали захвърли обувките с висок ток и седна предизвикателно върху един от баровете. Това допълнително нажежи еротиката, тъй като всеки можеше да види какво бельо носи певицата под късата си рокля.

Кали дълго време беше против силиконовите бюстове. Тя все пак склони да се оперира през 2012-а, тъй като това било едно от условията на Митко Димитров-Пайнера, за да я приобщи в своето музикално семейство. В момента чалгаджийката носи импланти от по 420 кубика във всяка гърда.
"Толерирам корекциите от този тип, стига наистина да се налагат. Реших, че е време да направя това със себе си не от суета, а по необходимост", признава Кали, чието истинско име е Галина Иванова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !