Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Фейс Бойко хвърли око на адреналинка

отпечатай новината

04.02.2016 09:39 | Видян 2213 пъти

Фейс Бойко хвърли око на адреналинка

Няма и месец откакто актьорът Ненчо Балабанов си върна любимата Йоанна Драгнева след драматична раздяла и отново се отдаде на разюздано поведение, научи сензационно „Всеки ден". Откакто стана водещ на „Господари на ефира" заедно с Малин Кръстев, Балабанов изглежда бързо забрави разлъката и натъжените очи на певицата, след като преди Коледа се зарязаха взаимно. По наша информация Ненчо е хвърлил око на една от новите адреналинки и заформя бесен флирт с нея, без да му пука особено за това, че е сгоден.

Става въпрос за най-възрастната от тройката танцьорки - Диди. Русокоската изглеждала толкова палава, че Балабанов просто не можел да се въздържи и започнал упорито да я сваля. Пловдивчанката пък никак не се свеняла и отговаряла със закачки и намигвания, макар че твърди, че е сериозно обвързана. 26-годишната блондинка впечатлила Ненчо не само с извивките на тялото си, перфектно поддържано с редовни тренировки във фитнеса, а и с това, че за разлика от другите си колежки била много по-зряла.

Даниела Николаева не била от тихичките, а напротив, редовно влизала в майтапите на водещите, сценаристите и операторите. А в последните дни и от малкия екран с просто око се вижда, че Балабанов си я бройка, въпреки че най-вероятно и половинката му Йоанна вижда всичко това, докато го чака да се прибере вечер вкъщи с прясно сготвена вечеря.

Въпреки че й обещаваше да е вечно верен и повече да не хойка по други жени, а и изиска същото от нея, щом отново се събраха, актьорът пак си проявява рогцата. „Той е такъв и Йоанна просто трябва да го проумее", защитават го приятелите му и напомнят, че тя също не е цвете за мирисане, за да го упреква за флиртовете.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !