Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Нана: Искра Онцова пусна клюката, че умирам!

отпечатай новината

04.02.2016 09:55 | Видян 3366 пъти

Нана: Искра Онцова пусна клюката, че умирам!

Нана Гладуиш още не може да прости предателството на някогашната си първа приятелка - съдия Искра Онцова, научи „Всеки ден". Водещата на „Съдебен спор" пази в душата си горчилката от най-тежкия период в живота си, когато узнала, че има рак. Точно тогава служителката на Темида започнала да клюкарства наляво и надясно, че Нана умира.

Вместо да подкрепи приятелката си, Онцова тръгнала да обсъжда с всеки нейното състояние, да пресмята откъде има пари за лечение в Израел и да прогнозира колко месеца живот й остават. До Нана стигнало, че колежката й дава информация и на медии за здравословното й състояние.

Ефирът на Нова тв събра Нана и Искра Онцова в предаването „Съдебен спор" през 2009 г. Двете работеха перфектно заедно няколко години, докато коварната болест не покоси водещата. Моментът все едно не бил достатъчно труден за Нана, та трябвало да получи и друг удар от съдбата - да разбере, че приятелката й си чеше езика с нейните най-съкровени и болезнени тайни.

„Гласувах й доверие и й споделях всичко, което ми се случва. Когато ми откриха болестта, имах нужда от близки хора, с които да разговарям. Тя обаче прекрачи всички граници. Позволяваше си дори пред журналисти да коментира състоянието ми, споделяше откровени лъжи, които ме натоварваха допълнително в и без това тежкия период за мен. Върхът на нахалството й бе, когато започна да пресмята колко пари съм дала за лечение в Израел, какво съм продала и ипотекирала, какво са ми казали лекарите. Не очаквах такова поведение от човек в тога", аргументира блондинката отношението си към Онцова.

За щастие не болестта, а животът раздели пътищата на Нана и Искра. Малко след като водещата бе диагностицирана, продуцентите Иван и Андрей се преместиха от Нова в ТВ7, където започнаха конкурентно на „Съдебен спор" предаване „Съдът влиза". В него бе поканена Онцова, която прие с охота новото предложение, тактично напускайки общата работата със старата си дружка.

От няколко седмици Искра Онцова отново е пред камера, този път като консултант в предаването „Истински разводи" по Би Ти Ви, в което разказва истории от адвокатската си практика. Нейни познати споделят, че през годините тя така и не е успяла да се помири с Нана.

„Мисля, че съм жертва на интрига. Всеки, който ме познава, знае, че не ми е присъщо да разнасям клюки. Смятам, че един конкретен човек направи долнопробна интрига. Жалко е, че Нана избра да вярва на него. Съвестта ми е чиста", коментира Искра Онцова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !