Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Инфаркт покоси Светлин Русев

отпечатай новината

08.02.2016 09:49 | Видян 1727 пъти

 Инфаркт покоси Светлин Русев

Светлин Русев е получил инфаркт в средата на миналата седмица, научи сензационно в. „Всеки ден". Големият художник е приет по спешност в Александровска болница в сряда, след като получил тежък сърдечен пристъп. Състоянието на близо 83-годишния маестро в момента е по-добро, той е в съзнание и е контактен. Най-лошото вече е минало, няма опасност за живота му. Той все още е в болницата за следоперативно лечение. Направен му е байпас, сложени са му и два стента на сърцето, които да подкрепят дейността му.

„Спасила го е само бързата намеса на лекарите. Самият Светлин се е усетил, че прави инфаркт и се е обадил навреме на докторите. Ако се беше забавил още 2-3 часа, най-вероятно пораженията щяха да са големи и вече да не е между живите", разказаха близки на големия художник.

Въпреки категоричната забрана на лекарите художникът в момента ползва мобилния си телефон в болницата и дори чете по 2-3 вестника на ден, за да е в час с новините.

Сред хората, които са го посетили в болницата, са дъщеря му Ралица, както и Нешка Робева, с която мълвата ги свързваше години наред в по-близки отношения.

Напоследък двамата с треньорката са се поотдалечили един от друг (говори се, че се скарали жестоко преди 2-3 години, когато Нешка тръгна да подкрепя Бареков), но въпреки това тя дошла да му досети плодове и цветя в болницата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !