Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Мис Плеймейт се пускала за 60 лева

отпечатай новината

08.02.2016 17:13 | Видян 1683 пъти

Мис Плеймейт се пускала за 60 лева

Гаджето на Криско се оказа голяма палавница. Новата Мис Плеймейт Ася Капчикова е известна из нощна София като момиче на повикване.
Танцьорката, чиято звезда изгря като гадже на Криско, в момента е сред най-вървежните столични хубавици.Нощни птици обаче осведомяват, че невинаги е било така. През годините Ася се издържала като танцьорка в нощни клубове, откъдето взимала по 50 лв на вечер. Девойката обаче припечелвала допълнително от срещи с платежоспособни мераклии за по една вечер, пише в. "Всеки ден".

Тарифата й била между 60 и 100 лв. — направо народни цени. И преди да срещне Криско в „Шапка ти свалям“, била доста популярна като жрица на любовта.  „Тя е младо хубаво момиче, иска хубавите неща по бързия и лесен начин“, разкриват близки на Ася. Преди да срещне Криско, тя се задоволявала да развлича столични богаташи. Някои от тях пък донасят, че в леглото е огън — момиче. И в момента може да изкарва луди пари, след като грабна титлата за най-секси еротичен модел. След като срещнала Криско обаче, побързала да забрави за скандалното си минало. Скъсала с всичките си предишни приятелки и дори си сменила телефона, забравяйки за старите си клиенти.
Рапърът от своя страна задоволявал всичките й прищевки. А освен това бил повече от щедър с нея.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !