Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Лили удари в земята Лара Фабиан

отпечатай новината

10.02.2016 09:33 | Видян 2017 пъти

Лили удари в земята Лара Фабиан

Лили Иванова за пореден път доказа, че в България няма по-голяма звезда от нея. Примата на родната естрада удари в земята световната звезда Лара Фабиан. Тя отдавна е продала Зала 1 на НДК, където има концерт чак на 31 март, докато изпълнителката с белгийско-канадски корени още не може да я напълни за своето шоу, показа проверка на „Всеки ден". За никого не е тайна, че Лили Иванова няма неточно попадение. И въпреки това е изключителен успех, че цели два месеца преди концерта й в НДК вече няма нито един непродаден билет. Този изключителен интерес към примата на родната естрада не стихва, въпреки че тя постоянно има изяви и не може да се каже, че феновете й нямат възможност да я виждат често, както е например със Слави Трифонов, който прави концерти по веднъж на няколко години. Цените за Лили съвсем не са ниски. Най-евтините билети са по 40 лева, а най-добрите места се продават срещу цели 120 лева.

Организаторите на шоуто на Лара Фабиан не се осмелиха на толкова скъпи билети. Те пуснаха своите с цени между 50 и 100 лева, но все още могат да се намерят пропуски от всички ценови категории. Вероятно причината за този слаб интерес е предишното шоу на певицата в България, което бе пълен провал. Феновете й още помнят как била болна, но вместо да отмени концерта и да им върнат парите, излязла на сцената, изкарала фалшиво няколко песни, после се извинила и си тръгнала. „Беше голямо разочарование. Все пак си взех билет и този път, но й давам последен шанс. Ако и сега направи някой гаф, никога повече няма да отида да я слушам", категоричен беше почитател на Фабиан.

Между другото и друга световна звезда не може да се похвали с кой знае какъв интерес в България. Това е гъркинята Деспина Ванди. Неясно защо хитовете й са доста популярни сред феновете на нейния жанр, но въпреки това Зала 1 си остава с празни места само десетина дни преди шоуто й на 21 февруари. А в сравнение с Лили билетите отново са евтинджос - от 40 до 90 лева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !