Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Кобилкина дере по 5 бона от мераклийки да станат гейши

отпечатай новината

10.02.2016 13:27 | Видян 1450 пъти

Кобилкина дере по 5 бона от мераклийки да станат гейши

Сексоложката Наталия Кобилкина се премести на Малдивите, където организира семинар за дами „Щастлива жена или Гейши“. Пътуването ще се проведе от 29.02 до 08.03. Датата не е никак случайна, а Кобилкина съветва дамите да пристигнат с майките си, защото това би било прекрасен подарък за тях, пише столичен седмичник.Цената за семинара заедно със самолетните билети и нощувките в четиризвезден хотел е 2800 евро, ако се тръгва от София. Проста сметка показва, че дамите, които искат да станат гейши на Малдивите ще трябва да се разделят с  5 000 лева.

Подобни оферти предлагат много туристически агенции на много по-ниска цена, като единственото, което липсва в тях са семинарите на Кобилкина. Излиза, че заедно с такса за ол инклузив цената за обикновена почивка на островната държава е с 1000 лева по-малко.

Сесколожката заявява, че групата, която ще пътува, не трябва да е повече от 15 души. Това означава, че ако Кобилкина успее да събере толкова дами, ще спечели около 15 хиляди лева, докато отмаря на Малдивите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !