Къща за продан в Шумен: Фото на деня

Къща за продан в Шумен: Фото на деня

Мерцедес с нова мощна иновация в...

Mercedes стана първият автомобилен производител в САЩ,...

Карбовски обижда Гери Дончева

отпечатай новината

12.02.2016 11:13 | Видян 3518 пъти

Карбовски обижда Гери Дончева

Карбовски нападна доста остро миската Гери Дончева. Причина за свадата се оказа изказване на хубавицата по време на участието й в "Черешката на тортата", пише novini.bg Сред едно от блюдата, които приготви Гери бе консоме от кокошка, която тя изпрати "в черния хладилник". На кулинарен език този израз означава "в боклука", но Дончева се заигра с него в буквален смисъл, имайки предвид, че нейният хладилник е именно черен, като това се вижда и във видео кадрите.

Мартин Карбовски изказа мнение точно по този въпрос: "Аз редко мразя хора. Тая кучка Гери Дончева наистина ли изхвърли кокошката докато приготвяше бульон консуме??? Няма ли кой да овъргаля в перушина тия недояли курви майка ви стара".

Гери не отговори със същия тон на грозните нападки. По отношение на скандалното изказване, тя отвръща: "С цялото ми уважение към журналиста Мартин Карбовски, не биваше да показва пред масовата аудитория колко ниско може да падне, търсейки публичност чрез грозни обиди по май адрес, при това абсолютно безпочвени. В бедната ни държава, дори да бях изхвърлила кокошката, щях да нахраня поне двама клошари с нея, така че пак нямаше да заслужа епитетите, с които ме определя! Ако продължава да се изказва толкова пошло, го призовавам да сложи в "черния хладилник" професионалния си стаж!"

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !