Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Гонзовица сама се сгоди

отпечатай новината

16.02.2016 10:05 | Видян 1504 пъти

 Гонзовица сама се сгоди

Светлана Василева най-безсрамно лъже, че се е сгодила и има мъж до себе си. Навръх Свети Валентин провокативната плеймейтка смени статуса си във фейсбук и написа, че се е сгодила, но „Всеки ден" научи, че това е евтин пиар трик.

„Ако беше истински годежът, щеше да се похвали поне със снимки на пръстена или обстановката, в която й е предложил, а може би и с това кой е мъжът", коментираха пред вестника ни запознати. Според тях Светла просто иска да се шуми за нея и е измислила фалшивия годеж.

Всичките й фенове останаха много изненадани от предложението за брак, но й честитиха. Друга видна плеймейтка - Златка Райкова, също се включи в поздравите и пожела да кумува на измислената сватба. Тя се самоопредели като виновница за менте годежа. „Иху, кой е виновникът? Аз! Значи ще кумувам". След няколко минути пък Василева й отговори: „Златка Райкова, ти си виновна за всичко".

Блондинката от Търговище е без сериозно гадже още отпреди да влезе в риалитито „ВИП Брадър" по Нова тв. След излизането си от Къщата тя се отдаде на бръмчене по заведенията, търсене на заможен мъж и срещи с част от бившите си съквартиранти.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !