Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Алисия влиза във вана с лед посред зима

отпечатай новината

16.02.2016 10:22 | Видян 2987 пъти

Алисия влиза във вана с лед посред зима

Неминуемо всяко хубаво нещо изисква своите жертви, а изкуството и способността да си новатор и различен всеки път - още повече. Алисия е запозната добре с този факт, затова колебанието й дали да влезе във вана, пълна със сух лед с температура -50 градуса, а след това да бъде залята с гореща вода, траело само няколко минути. Виждайки обаче какъв ще бъде резултатът, била категорична: „Окей, правим го!".

Всичко това се случва на снимачната площадка на новия клип на звездата на „Ара мюзик" - „Мой", който беше нейният подарък за феновете по случай Свети Валентин. А ефектът е един специфичен пушек, който излиза от ваната, в която се намира певицата и който предизвика безброй коментари след излизането на видеото.

„Първоначално, когато човекът от екипа, отговарящ за специалните ефекти, ми обясни какво ще се случва - а именно, че трябва да вляза във ваната с леда и че ще започне да ми пари от ниските му градуси, а те веднага след това ще сипят гореща вода, при досега с която от леда ще излиза пушек, признавам си - леко се стреснах. Но като ми демонстрира какъв ще бъде крайният резултат, реших, че ще се жертвам и сега изобщо не съжалявам", разказва Алисия.

А че усилията и труда на целия екип са си стрували и са оценени високо свидетелства огромният интерес към клипа. Само за два дни той събра 250 000 гледания в официалния канал на Фен ТВ в You Tube и стотици положителни отзиви във Фейсбук страницата на певицата.

„Щастлива съм, че и този път не разочаровах почитателите ми и „Мой" влезе толкова бързо в сърцата им, както и другите ми парчета - коментира Алисия. Благодаря на целия екип, с който реализирахме проекта!"
„Мой" е по музика и аранжимент на Радомир Кишев и текст на Анастасия Мавродиева. Режисьор на видеото е Николай Скерлев, фотограф Костадин Кръстев-Коко. За перфектните визии на Алисия се погрижиха гримьорът Цецо Андреев и фризьорът Ивайло Колев. А нейн партньор в лентата е моделът Patris Ege.

Източник:aramusic

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !