Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Васил Петров си падал по секс оргии с рускини?

отпечатай новината

18.02.2016 15:37 | Видян 1991 пъти

Васил Петров си падал по секс оргии с рускини?

Страстната любовна авантюра на двете луди глави- певецът Васил Петров и актрисата Деси Тенекеджиева се е разпаднала в последния момент. Двамата едва не стигнали до годеж, но накрая развалили всичко.
„С Васко преживях една изключително хармонична връзка. Мислехме по един и същ начин, радвахме се на едни и същи неща, споделяхме еднакви интереси към книги, филми, музика. Но не можех да понасям гелосаната му лимба, която отглеждаше с толкова любов”, признава Деси.

Според нея, в един момент и двамата решили, че е по-добре да се разделят в хубав момент от тяхната връзка, не когато тя стане непоносима, пише БЛИЦ. Колежката й на музикалната сцена весела Неински също няма да забрави страстните мигове с Васил Петров. Оперната певица признава, че той е изключителен любовник и всяка жена би трябвало да е щастлива, ако се намърда в леглото му.

Според негов близък, Васко е изключителен почитател на рускините и не са били рядкост случаите, когато е задоволявал три наведнъж. Като при това не преставал да отпива от уискито и да пуши дебелата си пура.

„Васко твърди, че необятната руска душа го привлича неудържимо, но по-често се интересува от материални подробности, не от душата”, твърди близкият до певеца. Той е категоричен, че певецът е истински цар в организирането на качествени секс оргии.

„Тия самохвалковци със скъпите коли и силиконовите мацки не могат да го стигнат, ако ще и срещу него да вървят. Голям човек и още по-голям бохем”, хвали го източникът.

Самият Васил Петров от две години пази в тайна своите подвизи на интимния фронт. Причината е, че на врата му е хвърлена здрава примка и няма как да се включи в поредното секс родео.

Примката е хвърлена от манекенката Маргарита Тошева, която явно е намерила цаката на музиканта, известен и като българския Франк Синатра. „Маргото ме глези много, знае от какво имам нужда. Никога преди нея не съм се задържал с една жена повече от две години, а сега съм готов и за сватба, ако трябва”, откровеничи Васко.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Васил Петров: Ще се женя

Няма коментари към тази новина !