Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Паник атаки мъчат Камелия

отпечатай новината

19.02.2016 14:28 | Видян 2917 пъти

Паник атаки мъчат Камелия

Фолк певицата страда от ужасни паник атаки, които са толкова силни, че често стига до припадъци. Устатата чалгаджийка отключила страха от смърт преди няколко години на нервна почва. Както си стояла, изведнъж започнала да се тресе и да има усещането, че умира. Започнала да крещи и докато осъзнае какво й се случва, припаднала, пише "Всеки ден".

Близките й изпаднали в шок след случилото се. Искали да я заведат на лекар, но певицата отказала. Решила, че състоянието й се дължало на стрес и глад и е било еднократен случай. Действително месеци след първата си паник атака Камелия се чувствала добре и нямало никакви изгледи да изживее повторно ужаса. За съжаление не била права.

Вторият път, когато кошмарът я споходил, отново бил малко преди полет за участие в чужбина. Гласовитата блондинка изпаднала в нервна криза отново без видима причина. Приятелят й Цветин, който я придружавал, веднага извикал медицински екип. След като се стабилизирала, Камелия обещала да се свърже със специалист, който да й помогне да спре да получава такива кризи.

Според психолози паник атаките са последващ етап на неизлекувана депресия. Препоръчително е да им се обърне внимание навреме, тъй като е възможно да увредят психиката на болния и той да заживее в постоянен страх от панически пристъпи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !